Sady Starý Lískovec lákají k rozkvetlým broskvoním

Otevřené Sady Starý Lískovec lákají veřejnost na tisíce rozkvetlých broskvoní a švestek. Nabízí jedinečný zážitek a oázu klidu v jarní přírodě. Navštivte toto místo pro rodinný výlet či fotografickou inspiraci.


Otevřené Sady Starý Lískovec jsou místem, kde každoročně květnem, jaro oživuje přírodu v plné kráse. Společnost Sady Starý Lískovec každý rok srdečně vítá veřejnost, aby okusila roztomilou scénu tisíců rozkvetlých broskvoní a švestek, které zrychlují svoje kmínek k dokonalosti.

Sad, který rozprostírá na rozloze asi 2,5 hektaru, se může pochlubit více než 2,5 tisíci rozkvetlými broskvoněmi čtyř odrůd. Všechny tyto odrůdy jsou pečlivě udržovány a chráněny, aby zajistily, že budou plody co nejlepší a nejchutnější. Navíc sad švestek v sobě ukrývá i nenápadný poklad, jehož okouzlení roste, jak se švestky pomalu rozkvétají.

Ještě neuvěřitelnější je však jablečný sad, který je k divákům ještě velkorysejší. Dvojnásobný oproti sádku švestek, jablečný sad skloňuje krásu otevřeného prostoru. Tam se může návštěvník v jarním slunci postavit pod stromy a cítit vonnou vůni nachových květů jabloní.

Navštívit Otevřené Sady Starý Lískovec je jedinečný zážitek, kde můžete procházet škály barvy a vůni, obdivovat tisíce květů broskvoní a švestek a užít si nezapomenutelný den v přírodě. Otevřené Sady Starý Lískovec jsou nejen místem krásy, ale i oázou klidu, a to vše zahrnuté v jednom, které uspokojí vaše smysly a poskytne vám chvíle klidu a odpočinku.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy