Bizarní dvojice ztroskotanců oživuje fantaskní road-movie

Kriplštrek - fantaskní road-movie s černým humorem, něhou a poetickými obrazy. Dílo Pavly Dombrovské a Ludka Vémoly zavede diváka do světa dvou ztroskotanců bojujících proti osudu.


Vítejte ve světě Kriplštreka - fantaskního road-movie plného černého humoru, krutosti, něhy i podmanivých poetických obrazů. Tento jedinečný zážitek vás zavede do světa dvou bizarních ztroskotanců, kteří se vypořádávají s překážkami vlastního těla i nepřízní osudu. Završující velkolepé gesto Kriplštreka ještě zesiluje silný příběh, který má široké srdce pro všechny, kteří se nebojí žít navzdory svým potížím.

Tento představení je výjimečný díky vytvoření úžasného týmu: Námět, scénář, režie a hudba je dílem talentované Pavly Dombrovské s přispěním Luďka Vémoly. Scéna, rekvizity, světla a zvuk zase vytvářel Luděk Vémola, a to s přispěním Pavly Dombrovské. Projektem též prošla ruka mistra Jakuba Růžičky, který stojí za maskami a loutkami v Kriplštreku. Hrají, zpívají, svítí a zvučí: Luděk Vémola a Pavla Dombrovská.

Kriplštrek představuje unikátní koncept, který v sobě spojuje divadlo, hudbu a výtvarné umění. S úctou ke každému z žánrů průběžně spolupracují na stvoření nádherných a dojemných obrazů, které zůstanou divákovi v srdci ještě dlouho poté, co opustí sál. Silný, hluboký a autentický příběh podporuje komický i tragický rozměr představení, které zaujme i diváků, kteří nejsou zvyklí na tradiční divadelní zážitky.

Představení Kriplštrek ukazuje, jak se skrze krásu umění lze vyjádřit k niterným potřebám a tužbám lidí, kteří se potýkají s omezeními svého těla i s nepřízní osudu. Díky tomuto jedinečnému zážitku se zasmějete, možná zpláčete, ale určitě si odnesete něco, co vás obohatí. Kriplštrek není jen představením - je to zážitek, který by si neměl nechat ujít žádný milovník divadla a umění.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy