Shanna Waterstown - královna blues, jazzu a soulu

Shanna Waterstown - fenomén současné hudby, kombinuje blues, jazz a soul. Vystoupí 13. dubna v Metro Music Baru.


Shanna Waterstown představuje fenomén v současné hudbě. Její kombinace blues, jazzu a soulu na vysoké úrovni učarovala posluchačům po celém světě. Během své kariéry se Shanna stala hvězdou mnoha evropských festivalů a zazářila na pódiích po boku hudebních legend, jako jsou James Brown, Buddy Guy nebo Louisiana Red.

Tato talentovaná zpěvačka z Atlanty se na mezinárodní scéně objevila v roce 2008 se svým albem „Inside my Blues“, kde představila své vlastní skladby. Úspěch alba ji vynesl na vrchol oblíbenosti, díky čemuž získala titul „Blues Woman“ přes Atlantik. Shanna Waterstown je považována za jednu z nejzajímavějších a nejmladších bluesových umělců současnosti.

Shanna Waterstown & Band, složená ze zpěvačky Shanny Waterstown, kytaristy Jaye Gogana, baskytaristy Waltera Cerasaniho a bubeníka Gianpaola Feoly, přináší výbuch energie při každém svém vystoupení. Čtveřice muzikantů okouzluje svým perfektním skloubením blues, jazzu a soulu, které vytvářejí originální a jedinečný zvuk.

Z jejich propojení vyrostl originální hudební směr, který nazývají „Swamp Mud Swing“. Tento název je přesným odrazem jejich hudebního stylu - syrového, vášnivého a hlubokého. Shanna Waterstown & Band oslovuje nejen příznivce blues, ale i posluchače s vytříbeným vkusem pro jazz a soul láká svou neokoukanou kvalitou a vřelou atmosférou.

Vstup do světa Shanny Waterstown a její kapely je pozváním na cestu za skutečným blues, bolestným soulem a vášnivým jazzem. Tento umělecký kolektiv zaručuje, že posluchačům budou dlouho zůstávat nejen jejich melodické linky a hudební vyprávění, ale i emoce a pocity, které z jejich vystoupení vyzařují.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy