Opilý taxikář srazil seniora a zmizel

V centru města došlo k incidentu, kdy vozidlo řízené mužem srazilo 72letého chodce na přechodu. Hlídka městské policie zasáhla a zadržela řidiče, který měl 1,8 promile alkoholu a podlehl několika trestným činům. Druhý muž unikl, ale byl popsán svědky.


V centru města se odehrál dramatický incident, který naštěstí neskončil tragicky, ale jeho protagonista začíná tvrdě litovat svého činu. Vozidlo řízené mužem, který údajně vykonal několik trestných činů, srazilo 72letého chodce, který přešel přes přechod. Incident se odehrál na očích hlídky městské policie, která okamžitě zasáhla.

Strážník, který ostražitě sledoval incident, se pokusil zabránit řidiči vozidla ve vyhnání na něj služební zbraní, ale rozhodl se nevystřelit, protože v blízkosti se nacházeli neviní civilisté. Poté co řidič úspěšně ujel, strážník se rychle věnoval poskytování první pomoci sraženému seniorovi a současně volal zdravotnickou službu.

Druhý strážník se mezitím dal do pronásledování vozidla, které prchalo skrz historické centrum města. Řidič nakonec opustil vozidlo na náměstí Svobody a pokusil se uniknout pěšky. Oba muži byli později zadrženi.

„Jednoho z mužů jsme zadrželi v Mozartově ulici. Strážník jej ze služební zbraně donutil, aby si lehl na zem, a poté mu nasadil pouta. Muž přiznal mluvčímu městské policie Jakubu Ghanemovi, že řídil vozidlo a je podezřelý z několika trestných činů,' sdělil tiskový mluvčí městské policie Jakub Ghanem. Další dodal, že muž vdechl 1,8 promile alkoholu.

Strážníkům se nepodařilo zadržet druhého muže, který z místa události utekl. Místní svědkové však podali popis muže a strážníci předali tyto informace Policii ČR.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy