Městská policie získala Brnu prestižní komunikační cenu

Brno se může pyšnit významným oceněním za vztahy s veřejností. Mluvčí městské policie Jakub Ghanem převzal Grand Prix jubilejního 20. ročníku prestižní oborové soutěže Zlatý středník.


Odborná porota vyzdvihla jeho inovativní přístup i dlouhodobě vysokou úroveň mediální prezentace brněnských strážníků. Profesionálové na komunikaci ocenili i obsah a originalitu podcastu Švestky valí pecky, pracovní nasazení i kvalitní práci, kterou Jakub Ghanem inspiruje další mladé lidi v oboru. Ve svém hodnocení si povšimli jeho charitativních aktivit nejenom v zaměstnání, ale také v době volna.

„Nesmírně mě těší, když lidé pracující pro naše město dosáhnou takových úspěchů. Potvrzuje to náš záměr, aby Brno bylo otevřené, vstřícné a umělo srozumitelně a profesionálně promlouvat ke všem skupinám obyvatel,“ řekla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

Kategorie Grand Prix je jediná, do které není možné účastníky nominovat, ale vyhledává je a rozhoduje o nich výlučně odborná porota. Jakub Ghanem byl vybrán jako Talent, dále se uděluje cena pro Nejlepší agenturu, Projekt roku a Osobnost PR.

„Tiskové oddělení pod vedením Jakuba Ghanema neustále hledá nové způsoby, jak oslovit všechny společenské skupiny a vysvětlit jim důležité aspekty naší práce. Při tom všem si udržuje profesionalitu, takže informace jsou pečlivě podložené a důvěryhodné. Chápu cenu i jako uznání tomuto vytrvale poctivému přístupu a velmi k ní gratuluji,“ uvedl ředitel Městské policie Brno Luboš Oprchal.

„Soutěž Zlatý středník dlouhodobě sleduji a uznání od expertů si nesmírně vážím. Vnímám ho však také jako závazek, aby se nám podařilo udržet nastavený standard a veřejnost i novináři byli spokojení s naší prací,“ okomentoval Jakub Ghanem.

Jakub Ghanem je vedoucím tiskového oddělení Městské policie Brno. Působí u ní jedenáctým rokem a společně se dvěma kolegy ji prezentuje navenek. Kromě mediálních vystoupení je náplní jeho práce moderovaní, spolupořádání akcí pro veřejnost, správa sociálních sítí, ale také přednášky studentům a některé marketingové aktivity. V minulosti inicioval vznik náborového klipu BrnoCop, za který městská policie získala ocenění hned ve dvou kategoriích odborné soutěže Recruitment Academy Awards. V roce 2018 byl vyhlášen Strážníkem roku.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 12.09.2022 14:58




0 +
 
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy