Barushow – Za oponou mysli

Přijďte na Barushow a naučte se ovládat své myšlenky. Lektorka Barbara Šušková nabídne pochopení myšlenkových vzorců, jak utišit vnitřního kritika a být pozitivní ve světě plném negativních informací.


Naší hlavou proletí za den více jak 50 tisíc myšlenek. Představ si, jaké by to bylo se naučit myslet na to, na co si vybereš. Dovol mi ti to ukázat.

Přijď na Barushow zjistit:

Kde se berou myšlenky

Jak pracovat s katastrofickými scénáři ve své hlavě

Jak utišit vnitřního kritika

Jak být pozitivní ve světě, který se zdá tolik negativní

Jaké vzorce myšlení máš právě ty

Srdečně tě zvu na přednášku a vedenou meditaci, která bude zaměřena na pochopení svých myšlenkových vzorců a naučení se s nimi pracovat. Budu se na tebe těšit ve všech větších městech v republice!

Lektorka:

BARBARA ŠUŠKOVÁ

Průvodkyně meditací a lektorka cesty ke klidné mysli

Pomáhá lidem zvládnout životní výzvy a naučit je myslet na to, na co oni sami chtějí. K tomu využívá nové poznatky na poli vědy a také znalosti, které získala během studia v Indii, kde se věnovala prastarým rukopisům a hlubokým meditačním technikám. V rámci svého působení založila v roce 2016 Univerzitu Duše a vytvořila tak strhující online programy, ve kterých studovaly stovky žen. V současné době vede nejen inspirativní přednášky a obrovské vedené meditace pro stovky lidí, ale také tvoří vlastní aplikaci Klid mysli, ve které učí techniky mentální odolnosti, zklidnění mysli a hluboké meditační techniky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy