Riviéra se bude loučit s letní sezonou i s prázdninami

Zpěváci, hudební skupiny, komik Miloš Knor, moderátor Michal Nesvadba, tanečník Jan Onder, mažoretky, akvabely a mnozí další se budou snažit zpříjemnit dětem i dospělým poslední prázdninový víkend na koupališti Riviéra při tradiční akci Rozloučení s prázdninami.


Společnost STAREZ–SPORT, a. s., postupuje při vybírání vstupného podle platných ceníků, přičemž ceny reguluje a schvaluje Rada města Brna. Ta také dnes v souvislosti s konáním akce Rozloučení s prázdninami schválila dočasnou změnu v ceníku základního vstupného na koupaliště Riviéra ve dnech 28.–29. srpna 2021. Celodenní vstupné pro osoby patnáctileté a starší činí 50 korun, děti do 14 let včetně mají vstup zdarma.

„Před třemi lety investovalo město do oprav Riviéry, která je v jeho majetku, 218 a půl milionu korun. Investice do jednoho z nejhezčích brněnských, a dokonce českých koupališť se nám vrací v ohlasech spokojených návštěvníků. Koupání, slunění a sportování uprostřed krásné přírody se jim snažíme zpříjemnit také tradičními akcemi pro celé rodiny, jako je Rozloučení s prázdninami. Aby si pestrý program – bez toho, že to výrazně zasáhne do jejich rodinného rozpočtu – mohly užít třeba i vícečetné rodiny, snížila společnost STAREZ–SPORT se souhlasem města po dobu konání akce, tedy 28. a 29. srpna, vstupné do areálu,“ uvedl 1. náměstek primátorky města Brna Petr Hladík.

„Program je tak bohatý, že nepochybně zaujme dospělé i děti, které možná i zapomenou, že už je konec prázdnin. Zazpívat a zahrát přijedou Heidi Janků, Pavel Callta, vokální skupina Kru Kru Voices, kapela Golden Delicious i bubeníci z Ritmo Factory. Na bránice nám zaútočí komik Miloš Knor, děti jistě pobaví jejich oblíbený moderátor Michal Nesvadba nebo tanečník Honza Onder a je pro ně připravena i hudební pohádka a kouzelnické představení. Všichni bez rozdílu věku taky určitě ocení vystoupení mažoretek nebo akvabel. A chybět nebude ani skákací hrad,“ upozornil na to nejpodstatnější z programu akce Petr Hladík.  

„Naším cílem je poskytnout Brňanům i návštěvníkům města co nejvíce příležitostí ke sportování, odpočinkui zábavě a Rozloučení s prázdninami to všechno v sobě spojuje,“ dodal radní pro oblast školství a sportu Jaroslav Suchý.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 18.08.2021 17:39




0 +
 
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy