Podnikáte v Jihomoravském kraji a přemýšlíte, jak snížit náklady na provoz firmy? Využijte dotace na fotovoltaiku!

Fotovoltaika pro firmy, školy, podniky a provozovny umožní ekologický, levný a soběstačný chod vašeho podnikání.


Úspora nákladů na provoz a ochrana před rostoucími cenami elektřiny

Solární panely na střechách komerčních budov už nejsou nezvyklou záležitostí. Stále více firem využívá fotovoltaiku na klíč a důvodů je hned několik. Jedním z hlavních je celková úspora nákladů na provoz a ochrana před rostoucími cenami elektřiny. Hledáte i vy možnost, jak zvýšit a zoptimalizovat energetickou soběstačnost vašeho komerčního objektu? Nabízíme řešení pro výrobní haly, sklady, školy, kancelářské a administrativní budovy, hotely a jiná zařízení.

Proč GALIMED, s.r.o.?

Rozumíme Vám, dotacím i fotovoltaice. Oboru FVE se věnujeme již od roku 2009, jsme profesionálové a máme za sebou mnoho úspěšných realizací FVE na klíč. Navíc vlastníme několik fotovoltaických elektráren v České i Slovenské republice.

Jak to funguje?

Fotovoltaika na střeše vaší provozovny umožňuje využívat solární energii, která je potřeba na provoz daného zařízení. Energii můžete snadno uložit do akumulátorů a využít ji tak později pro jakoukoliv potřebu. Návratnost investice do FVE se může pohybovat v řádu několika měsíců až let.

S dotací nebo bez dotace?

Fotovoltaická elektrárna se vyplatí v obou případech. V rámci varianty bez dotace je jen potřeba zvolit vhodnou velikost tak, aby došlo k okamžitému spotřebování vyrobené energie. Realizace bez využití dotací se tak nejvíce vyplatí budovám s denním provozem, kde se spotřebuje velké množství energie. Výhodou je bezpochyby snížení rozpočtu, neboť odpadne starost s pořízením akumulátorů. V případě varianty s dotací za vás vše kompletně vyřídíme!

GALIMED s.r.o. Jihomoravský kraj

Jan Mrňka, regionální manažer

Telefon: +420 731 455 523

E-mail: jendamrnka@seznam.cz

Sklad: Holubice 298, 683 51 Holubice

Web: https://www.galimedenergy.cz/

Fotogalerie
Autor: Redaktor 4 Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy