Firma Langmatz CZ vystavuje nejmodernější chytrá chodecká tlačítka na výstavě intertraffic v Amsterdamu!

Langmatz představuje širokou škálu elektrotechnických výrobků a specializuje se také na chytrá chodecká tlačítka. V těchto dnech vystavuje své výrobky na výstavě v Amsterdamu! Výstava trvá od 29.3. do 1.4.2022.


Firma Langmatz CZ je dceřinou společností německé firmy Langmatz GmbH se sídlem v Garmisch-Partenkirchenu, která vznikla již roku 1963. Historie firmy Langmatz CZ sahá až do roku 1998, kdy začala fungovat i na českém trhu.

Firma vyvíjí, vyrábí a distribuuje díly i kompletní systémy pro energetiku, telekomunikační průmysl a signální techniku. Mezi jejich produkty patří například kabelové skříně a zásuvky, šachty z PC, připojovací zařízení pro kabely ve sloupech, požadavkové jednotky pro zrakově postižené a chodce, veřejné osvětlení, dlouhovlnný přijímač pro tarif, zátěž, veřejné osvětlení a řízení resetu pultů. Právě na výstavě v Amsterdamu probíhá prezentace nejmodernějších chodeckých tlačítek od firma Langmatz CZ.

Dopravní průmysl prochází velkými změnami a vývoj jde rychlým směrem. Na výstavě intertraffic se představují nejnovější řešení v oblasti dopravní infrastruktury, řízení dopravy, chytré mobility, bezpečnosti silničního provozu a parkování.

Hlavní témata výstavy

  • Infrastruktura

  • Parkoviště

  • Bezpečnost na silnicích

  • Chytrá mobilita

  • Řízení dopravy

Langmatz CZ jako představitel nejmodernějších žlutých chodeckých tlačítek

Právě česká společnost Langmatz CZ je na veletrhu v Amsterdamu představitelem nejmodernějších žlutých chodeckých tlačítek, které se starají o bezpečnou mobilitu chodců a zrakově postižených. V těchto zařízeních je již integrováno akustické zařízení, závislé na dopravním hluku, proto splňují nejmodernější požadavky. Instalace chodeckého tlačítka budoucnosti byla poprvé uskutečněna v ČR dne 2.11.2017 v Plzni.


Langmatz CZ s.r.o.

Adresa: Dr.Sedláka 763,339 01 Klatovy

E-mail: obchod@langmatz.cz

Telefon: +420 376 555 711

Web: www.langmatz.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy