MINT Market & GrowFest: Kreativní poklady, konopné zboží a zábava čekají v legendární hale 76!

0

mint market brno, český design, autorská móda, ručně vyráběné šperky, večerní párty, blog


Vítejte na Mint Market – Brno, jedinečné akci plné českého designu, autorské módy, ručně vyráběných šperků, keramiky, bio kosmetiky a konopných produktů. Navštivte ikonickou halu 76, místo pro nezapomenutelné setkání, zdarma ve dne a zakupte lístek na večerní párty s Prago Union nebo Dj Friky.

Vítejte na jedinečné akci již brzy i u vás! Designové trhy Mint Market – Brno přináší nejpůvabnější výstavu českého designu, autorské módy, ručně vyráběných šperků, keramických výrobků, bio kosmetiky a mnohem více. Milovníci konopí se mohou těšit na široký výběr konopných produktů v hale 76, jako jsou CBD produkty, čaje, směsi z konopí, doplňky stravy, pamlsky pro domácí mazlíčky, semena, sazenice a výbavy pro pěstování.

Samotný prostor ikonické haly 76 je neobvyklý a dokonale vyjadřuje kreativitu celé akce. Tato hala byla postavena již za první republiky a hraje důležitou roli v české industriální historii. V hale se montovaly motory do slavného Zetka a krátce po druhé světové válce zde byl vyráběn další legendární stroj – traktor Zetor. Nyní hala slouží jako místo pro nezapomenutelné zážitky a setkání návštěvníků z různých oblastí.

Vstup na MINT Market a na GrowFest je přes den zdarma, což umožňuje návštěvníkům snadné prozkoumání haly a objevování vzrušujícího sortimentu zboží. Akce také nabízí večerní párty s Prago Union nebo Dj Friky, na kterou si můžete zakoupit lístky a vychutnat si tak nejen dechberoucí nabídku českého designu, ale také skvělou zábavu a atmosféru.

Designové trhy Mint Market – Brno si nenechte ujít! Přijďte a podpořte český design, zažijte kreativní atmosféru a těšte se na zážitky, které budete chtít sdílet se svými přáteli a rodinou. Akce je otevřena v pátek od 15.00 do 20.00, v sobotu od 10.00 do 20.00 a v neděli od 10.00 do 16.00. Těšíme se na vás!



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jsme mediální skupina a provozovatel sítě regionálních zpravodajských portálů RegionPlzen.cz, RegionJih.cz, RegionPraha.cz, RegionUsti.cz, RegionZapad.cz a RegionVysocina.cz. Specializujeme se na online marketing, vytváření www stránek na klíč a SEO servis.

Nejčtenější
Nejhodnocenější