Parkovat na svém. Lidé si od města mohou pronajmout parkovací místo

0

brno, brno střed, parkovací místa


Vědět, že na vás čeká prázdné parkovací místo, nebo dokonce že auto schováte bezpečně pod střechu. Tento pocit si teď lidé mohou zajistit díky pronájmu stání od města v garážích nebo vnitroblocích. V nabídce je několik lokalit včetně úplného centra Brna.

„Nejvíce volných míst máme v městské části Brno-střed, kde jsou k dispozici desítky krytých stání na Zderadově a na Vojtově a k tomu i venkovní stání. Ta nabízíme například i v historickém centru na Beethovenově. Těchto pět míst představuje výjimečnou příležitost zvláště pro nerezidenty, protože ti tu jinak nemají možnost vůbec zaparkovat,“ uvedla náměstkyně primátorky města Brna pro oblast správy majetku Karin Podivinská. 

Ceny za pronájem uveřejněných míst se pohybují od 1 611 po 2 096 korun za měsíc. Nájemní smlouvu lidé s městem podepíšou hned po projevení zájmu, pokud není u inzerátu uvedeno, že pronájem podléhá schválení volenými orgány města Brna. Městská společnost CD CENTRUM COMS, která pro magistrát pronájmy zprostředkovává, nabízí i možnost osobní prohlídky konkrétního místa.

Nabídkové řízení je otevřeno do 31. prosince, další lokality na webu www.drazby-brno.cz přibydou ještě začátkem září. K pronájmu se připravují místa na Dukelské, Křídlovické a Tržní. 



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář