Workshop odhaluje tajemství kazašské kultury

13. dubna 2024 od 14:00 proběhne workshop zaměřený na kulinářské dovednosti a kulturu Kazachstánu. Místo konání: Konečného náměstí 2a, cena za účast 600 Kč.


Chystáte se prohloubit své kulinářské dovednosti a strávit u toho příjemný a kulturně obohacující čas? Máme pro vás skvělou nabídku! Parta nadšených organizátorů plánuje na 13. dubna 2024 workshop, který je těmito cíli naplněn.

Workshop, tedy doslovně přeloženo 'dílna', má za cíl nejen naučit vás recept a konkrétní postup výroby jídla, ale i nabídnout příležitost strávit čas v příjemné atmosféře plné nových poznání a zážitků. Spojte užitečné se zábavným a zúčastněte se tohoto unikátního gastronomického setkání.

Jedním z hlavních cílů tohoto setkání je zprostředkovat více informací o kultuře Kazachstánu. Ukázat a porozumět různým kulturám je nejen obohacující, ale také klíčové pro posílení mezietnických kulturních vztahů. A právě to je jeden z hlavních důvodů, proč se tento workshop koná.

Podívejte se na cenovou nabídku a jazyky používané na workshopu! Cena za účast na tomto ojedinělém setkání je stanovena na 600 Kč. Jazyky, kterými bude tento workshop probíhat, jsou španělština, angličtina, čeština a ruština. Doporučený věk pro účastníky je 16 let a více.

Termín konání je pevně stanoven na 13. dubna 2024 od 14:00 do 18:00. Místo konání je Konečného náměstí 2a. Předem upozorňujeme, že počet míst je omezen, proto je nutné se přihlásit včas.

Na závěr nesmíme zapomenout zmínit, že součástí workshopu je i tradiční čajové dýchánku se sladkostmi. To vše zařízeno tak, aby bylo setkání co nejpříjemnější a co nejzajímavější pro všechny účastníky.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost rozšířit si své kulinářské dovednosti, poznat nové lidi a získat více informací o kultuře Kazachstánu. Těšíme se na setkání s Vámi!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy