Plzeňská společnost Krásný – zdravotnická technika se zúčastnila XXVIII. Mezinárodní konference NEMOCNIČNÍ EPIDEMIOLOGIE A HYGIENY v Brně

Konference se konala ve dnech 26. - 27. 4. 2022 a nesla se v duchu sebereflexe nemocniční hygieny po dvou letech epidemie COVID-19. Mezi přednášejícími se objevovaly i vlivné české nebo zahraniční osobnosti dané problematiky. Svoji přednášku na téma Novinky v očkování přednesl Prof. MUDr. Roman Prymula, CSc.


Společnost Krásný – zdravotnická technika na konferenci prezentovala své rozsáhlé dezinfekční portfolio.

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní služby již od roku 1998. Firma se specializuje na lékařské přístroje a dezinfekce a u svých zákazníků se těší velké oblibě.  

E-shop www.szo.cz neboli Služby Zdravotnickým Organizacím, zásobuje nemocnice a kliniky, ordinace a ambulance, laboratoře, domovy důchodců a další zdravotnická, sociální zařízení i charitní organizace lékařskými přístroji a kvalitními dezinfekčními prostředky. S radostí se zúčastnila Mezinárodní konference nemocniční epidemiologie a hygieny v Brně. Akce byla pojata v duchu postgraduálního vzdělávání a garancí Českou společností nemocniční epidemiologie a hygieny ve spolupráci s ČLK. 

Hlavní cíle konference

Cíl konference byl jasný. Odborné představení novinek a aktuálních trendů, které se týkají právě epidemiologie a hygieny. Nejdůležitější součástí byla výměna zkušeností všech zúčastněných odborníků a hledání možností, jak nové poznatky zdařile uvést do každodenní reality.

Odborné konference se zúčastnilo kolem 250 profesionálů z celé České republiky, ale i ze zahraničí, ať už šlo o lékaře, střední zdravotnický personál, odborníky z různých dalších podobných oborů či zástupce regionálních i místních hygienických stanic. 

Jaké oblasti se na konferenci řešily?

Náplň konference byla opravdu různorodá. Řešilo se vše od aktuální epidemiologické situace a jejího dopadu na provoz zdravotnických zařízení, epidemiologie a prevence HAI (infekce spojené s poskytováním zdravotní péče) a využití IT technologií v prevenci HAI, až po legislativní aspekty provozu zdravotnických zařízení a právní odpovědnosti či hygienické zabezpečení provozu zdravotnických zařízení.

Poznámka redakce: Pokud máte zájem o kvalitní dezinfekční prostředky, kontaktujte firmu:

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Božkovská 646/38 
326 00 PLZEŇ - Slovany

Telefon: 377 424 999
E-mail
: krasny@szo.cz
Web
: www.szo.cz

Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy