Práce Nabídka zaměstnání

Vedoucí organizační složky - Pečovatelská služba Brno-Královo Pole

Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace

Sejkorova 2723, Brno

Milena Sehnalová
541 421 914, 773 769 147
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 23 370,- až 50 000,- Kč

Vyhlášení výběrového řízení na pozici
Vedoucí organizační složky - Pečovatelská služba Brno-Královo Pole

Charakteristika pozice:
Hledáme vedoucí/ho organizační složky Pečovatelská služba Brno-Královo Pole - Ptašínského 312/9 a 314/11 , 602 00 Brno. V daném zařízení poskytujeme tři registrované sociální služby - pečovatelskou službu určenou osobám v nepříznivé sociální situaci, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby a dále pobytovou odlehčovací službu a denní stacionář určené osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí.
Vedoucí řídí a koordinuje činnosti poskytovaných sociálních služeb, zodpovídá za dodržování pravidel a standardů kvality v praxi, dohlíží nad vedením spisů o uživatelích, nad vyúčtováním služby a čerpáním rozpočtu. Jako vedoucí se spolupodílí na stanovení rozpočtu zařízení, je zodpovědný za materiálně-technický stav zařízení. Vede evidenci docházky zaměstnanců, osobních ochranných pracovních pomůcek. Spolupodílí se na výběru zaměstnanců, vede tým pracovníků (sociální pracovník, pracovník v sociálních službách, řidič atd.).


Požadavky k výběrovému řízení:
" minimálně vyšší odborné vzdělání nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, výhodou se zaměřením na sociální oblast
" znalost zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů; včetně problematiky standardů kvality
" čistý trestní rejstřík
" znalost práce na PC (Word, Excel, Internet)
" komunikační a organizační schopnosti
" schopnost samostatné i týmové práce, vedení týmu
" ochota a schopnost vzdělávat se v daném oboru
" zodpovědnost, spolehlivost
" praxe v sociální oblasti podmínkou
" znalost cílové skupiny výhodou

Nabízíme:
" možnost zaškolení v dalších organizačních složkách organizace
" příspěvek na stravování
" 5 týdnů dovolené
" sick days
" Fokus pass
" možnost dalšího vzdělávání v dané oblasti a v oblasti osobního růstu

Platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 11).
Případné bližší informace podá: koordinátor pečovatelské služby - Mgr. Milena Sehnalová tel: 541 421 914, 773 769 147

V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete strukturovaný životopis na e-mailovou adresu:
sehnalova@cssbrno.cz
Uzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: 30. 7. 2021
Výběrové řízení:
Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Sejkorova 2723/6, Brno (o pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu, informování emailem).

Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat v týdnu od 2. 8. 2021 - 6. 8. 2021.

Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru změnit, o změně budou vybraní uchazeči vždy informováni. Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení bez uvedení důvodu, případně vyhlášení nového výběrového řízení, v případě, že nebude vybrán vhodný uchazeč na danou pozici!

Termín nástupu:
Co nejdříve - léto/podzim 2021.

(V PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR.
Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ.

SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mista

VYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU OSOBNĚ VYPLNĚNÉH


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.