Práce Nabídka zaměstnání

Skladník/pracovník sítotisku - pouze pro OZP

Dagmar Hnutová
466 068 203, 607 240 028
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Nižší střední odborné

Nástupní plat 20 000,- až 22 000,- Kč

První kontakt telefonicky kdykoliv nebo e-mailem.

Společnost HOLOUBEK PARTNER s.r.o. hledá do svého týmu uchazeče na pracovní pozici skladových dělníků, zároveň pracovníků sítotisku. Místem výkonu práce je Brno - Jundrov, ul. Lelkova 283/69. Obchodní středisko se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem sortimentu osobních ochranných pracovních pomůcek a prostředků. Úkolem skladníka je příjem, skladování a výdej zboží koncovým zákazníkům a dopravcům, předně však obsluha sítotiskového stroje - nažehlování potisků na textilní výrobky.
Požadujeme: samostatnost, aktivitu, komunikativnost, pečlivost, praxe ve skladovém hospodářství je výhodou, ne podmínkou. Pracovní pozice je určena pro osoby se zdravotním znevýhodněním a OZP s maximálním 2. stupněm invalidity.
Nabízíme: práci na plný úvazek, jednosměnný provoz, víkendy volné, stravenky, penzijní připojištění po roce trvání PP, nástup možný ihned, po roce trvání pracovního poměru možnost prodloužení na dobu neurčitou. Hrubá mzda činí 20 000 - 22 000 Kč, společnost poskytuje 5 dnů zdravotního volna.



Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.