Požadované dovednosti
Restaurace provozovaná zaměstnavatelem je zaměřená na speciality indické a nepálské národní kuchyně, vyznačující se speciálními postupy přípravy pokrmů, za použití speciálního koření a originálních receptur. Tyto postupy, receptury a vlastnosti koření a ingrediencí
jsou známy výhradně rodilým kuchařům. Rovněž servírování a prezentace indické a nepálské národní kuchyně vyžaduje znalost této kuchyně, v návaznost na nepálskou kulturu stolování a tradice a v neposlední řadě i alespoň částečnou znalost jazyka rodilých kuchařů.
Poznámka k volnému místu:
Zájemci se dostaví ve dnech 6.6.2016 – 17.6.2016 mezi 16:00 až 18:00 hodinou
na kontaktní adresu Indická a nepálská restaurace ANNAPURNA, Josefská 427/14, Brno,
souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou