Při požár kamionu na D52 nalezeno tělo muže

V pátek večer zachvátil požár kamion na odpočívadle dálnice D52. Hasiči našli v kabině plně v plamenech tělo neznámého muže. Příčina požáru a smrti se vyšetřuje, celková škoda činí 5 milionů korun. Kamion měl zahraniční registrační značku, totožnost mrtvého ještě neznáme.


V pátek večer, na dálnici D52, hasiči byli zprávami informováni o požáru na kamionu, který zažíhaly plameny na třísové odpočívadle. Když hasiči dorazili na místo, našli v kabině plně v plamenech tělo neznámého muže. Pátrání po příčině požáru i smrti probíhá a vše je zjišťováno na místě činu.

Před desátou hodinou večer dne 19. listopadu přijali hasiči zprávu o žhavém požáru kamionu na odpočívadle dálnice D52. První posádka dorazila na místo incidentu během deseti minut poté, co obdrželi tuto zprávu. V té době byla kabinu kamionu již zcela zachvátil požár a plameny se šířily po návěsu.

'Celá kabinu kamionu byla v plamenech a požár se již šířil po návěsu,' uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Poté, co se hasičům podařilo uhasit plameny dvěma vodními proudy se směsí pěnidla, našli v kabině vozidla tělo muže. Tělo bylo poté opatrně vyproštěno a hasiči současně přečerpali z nádrže kamionu 600 litrů nafty. Odhad škody, způsobené požárem, činí pět milionů korun.

Na místě tragédie uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek, že kamion měl zahraniční registrační značku. 'Totožnost mrtvého zatím neznáme. O příčině smrti napoví výsledky pitvy,' dodal Malášek.vi. Hasiči vyšetřují příčinu požáru a jednou z možností, kterou bere v úvahu Jaroslav Mikoška, je nehoda, která nastala, když řidič usnul a kamion začal hořet.

Podrobnosti ohledně příčiny požáru a smrti muže zůstávají nejasné a vyšetřování bude pokračovat. Současně pokračují úsilí vyšetřovatelů zajišťovat bezpečnost na místě a zajistit, že se nic podobného již nestane.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy