Brno iD má nový vizuál a nabízí tradiční vánoční akci

Více než 520 tisíc uživatelů, 15 modulů a zcela nový design. To jsou novinky na městském e-shopu Brno iD. Spustila se také tradiční Vánoční akce o dárkové poukazy pro uživatele s plným ověřením.


„Brno iD zná snad každý Brňan i Brňanka. Aplikaci vyvíjíme už od roku 2016 a postupem času se z ní stal nezastupitelný pomocník pro běžnou administrativu obyvatele města, ale také jednotné místo, kde získáte vstupenky na hvězdárnu, do zoo nebo muzea. A nyní dostal web nový kabátek, který je ušit uživatelům přímo na tělo. Díky jednoduchému, ale funkčnímu designu se na stránce rychle zorientuje každý a z dlaždic jednotlivých modulů si vybere oblast, kterou potřebuje řešit,“ uvedla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

Počet uživatelů Brno iD stále roste. V tuto chvíli číslo překonalo 520 tisíc, z nichž více než 357 tisíc lidí má svůj účet ověřený. „Právě pro ty jsme letos opět připravili Vánoční akci. Uživatelé mohou vyhrát dárky ryze brněnské. Jedná se o poukazy na šalinkarty, sportovní služby od společnosti Starez-Sport nebo vstupenky na Hvězdárnu a planetárium Brno. Zapojit se je jednoduché – stačí kliknout na Vánoční akci přímo na webu a vybrat si cenu, která vás láká,“ nastínil zastupitel pro strategický rozvoj Martin Příborský. Do akce je možné se zapojit do 17. prosince. Poté se budou losovat výherci.

Zdroj: CosedejeBrno.cz

Foto: Tim Mossholder / Pexels.com

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.11.2023 18:47




0 +
 
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy