Výbuch emocí ve hře házenkářů: Vyloučení Solce a Kukulovského, Brno triumfuje nad Karvinou

Ve 21. kole české Chance extraligy se střetla druhá Karviná s čtvrtým KP Brno. Karvinští házenkáři zvítězili 22:30, čímž ztrácejí pouze jeden bod na lídry z Talent týmu Plzeňského kraje. Tento úspěch povzbuzuje vážné ambice Karviné.


Ve 21. kole české Chance extraligy házenkářů se střetlo druhé Karviná s čtvrtým KP Brno. Karvinští házenkáři po vypjatém utkání nakonec uspěli v Brně, čímž ztrácejí pouze jediný bod na plzeňské lídry z Talent týmu Plzeňského kraje. Tento úspěch je tedy velkým povzbuzením pro vážné ambice Karviné.

Karvinští házenkáři se v dnešní předehrávce museli již od 4. minuty obejít bez svého nejlepšího střelce Dominika Soláka, neboť dostal červenou kartu. Divoký první poločas umocnila další červená karta pro domácího Dejana Kukulovského, a to v 11. minutě, když bylo skóre teprve 2:1 pro Brno. Favorit se poté dostal do tempa a připsal si jasné vítězství. Naladil se tak na sobotní první osmifinále Evropské poháru na hřišti Steauy Bukurešť. Výsledek utkání byl 22:30 (7:11) ve prospěch Karviné.

Největším střelcem domácích hráčů se stal Zahradníček se 6 brankami, Vukićević přidal 5 ťukanců, z toho 3 pokutové hody, Bosák a Čorić po 4 brankách. Na druhé straně Patzel zaznamenal 7 branek, Harabiš 6, z toho 2 pokutové hody a Skalický si připsal 4 branky.

Po úspěchu v Brně se Karviná drží na 2. místě tabulky, s celkově 19 zápasy, 15 výhrami, 1 remízou a 3 prohrami, což znamená 31 bodů. Oproti tomu, Talent tým Plzeňského kraje se 18 zápasy, 15 výhrami, 2 remízami a pouhými 474 obdrženými brankami jsou líderem tabulky s 32 body, bod před Karvinou


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy