Masarykův okruh v Brně láká na snídani, zábavu a prohlídku!

Vítejte na Masarykově okruhu v Brně: skvělý zážitek pro rodiny i fanoušky závodů, s možností prozkoumat trať pěšky zdarma. Všechny věkové kategorie jsou vítány, s tipy na dopravu, parkování a občerstvení. Vstup na povolen, jízdní kola a brusle zakázány. Těšíme se na Vás!


V historii českého motoristického sportu patří Masarykův okruh v Brně mezi největší a nejslavnější závodní tratě. Na rok 2020 jsme si pro vás připravili speciální akci: Masarykův okruh pěšky, kde můžete tuto legendární trať prozkoumat pěšky. Vstup na okruh je zdarma a všichni zájemci mají možnost prohlédnout si zákulisí okruhu, které během závodů zůstává skryto pro veřejnost.

Akce Masarykův okruh pěšky je určena pro návštěvníky všech věkových kategorií, ať už se jedná o rodiny s dětmi či skupiny přátel. Pro příjezd na místo akce doporučujeme využít MHD (pravidelná linka č. 402), která vás dovede přímo k hlavní bráně areálu. Brána a podchod pod dráhou budou otevřeny pro pěší od 9:00 do 16:00 hodin.

Přijíždějící automobily mohou parkovat na parkovišti před hotelem GRID, odkud je možné vstoupit do areálu okruhu prostřednictvím recepce hotelu. Vjezd do areálu autem není možný. Nabízí se také možnost navštívit hotelový bar, kde si můžete zpříjemnit procházku tradiční Masarykovou zimní kávou, snídaní či obědem (od 11 do 15 hodin).

Pro vstup na závodní dráhu je otevřena brána u stupňů vítězů a závora u pitlane. Vstup na pitlane je povolen, což vám umožní nahlédnout do zákulisí závodů. Procházka se psy na vodítku je povolena a děti do 15 let mají vstup povolen pouze v doprovodu rodičů. Jízdní kola a brusle nejsou povoleny, avšak pro děti v doprovodu rodičů je výjimka udělena pro koloběžky a malá kola. Kočárky jsou povoleny.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy