Horolezecké dobrodružství s chutí nepálské kuchyně: objevte Gašerbrum I a Chamlang s elitním horolezcem Marekem Holečkem!

Mára Holeček ohromuje svou přednáškou "Simply Beautiful", kde sdílí fascinující příběhy ze světa horolezectví. Toto poutavé povídání kombinuje filmové záběry a fotografie z malebných scenérií. K představení patří i autentická nepálská kuchyně od kuchařky Elišky Dudové. Přihlaste se a podpořte rozvoj horolezeckých aktivit.


Ve světě cestování a horolezectví existuje mnoho legendárních jmen, ale jedno z nich určitě stojí za zvláštní zmínku: Marek Holeček. Elitní horolezec, cestovatel, filmový dokumentarista, spisovatel a fotograf, který se těší uznání nejen v České republice, ale i na mezinárodní úrovni. Jahodou na dortu jsou jeho prestižní ocenění Piolet d’Or pro prvovýstupy kolmými stěnami himalájských vrcholů Gašerbrum I a Chamlang.

A nyní máte šanci zažít Máru Holečka na vlastní kůži! Nechte se unést příběhy z jeho cest, které jsou jednoduše fascinující. Jako ústřední téma svého cestovatelského povídání zvolil Marek Holeček netradiční pojetí krásy - 'Simply Beautiful'. Toto představení vám nabídne nejen zajímavé, ale i poučné příběhy ze světa horolezectví, které dokazují, že krásu je možné nalézt i tam, kde bychom ji nejméně očekávali.

Unikátní kombinace filmových záběrů, fotografií a povídání vás zavede do malebných scenérií a nádherné přírody. Aby vaše zážitky byly úplné, nebude chybět ani autentická nepálská kuchyně, kterou pro vás připraví zkušená kuchařka Eliška Dudová. Jaký lepší způsob, jak se ponořit do atmosféry slavných výprav?

Mára Holeček je nejen zkušeným horolezcem, ale je také považován za vynikajícího vypravěče. Jeho osobitý způsob prezentace a přednášení získal řadu cen na mezinárodních i tuzemských festivalech. Nenechte si ujít jedinečnou šanci si tohoto fascinujícího člověka poslechnout naživo. Určitě odcházet nadšeni a možná i s novou perspektivou na krásu, kterou nám nabízí svět horolezectví.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy