Hasiči zachraňovali řidiče z poničeného vozu

U Břeclavi na dálnici D2 došlo k vážné nehodě, kdy kamion sjel do příkopu a řidič utrpěl zranění. Provoz je omezený pro vyšetřování a odstraňování škod. Zraněný řidič byl transportován do nemocnice v Brně a vyšetřování nehody pokračuje. Motoristé v oblasti musí být opatrní a dodržovat dopravní značky kvůli zpožděním.


U Břeclavi došlo k vážné dopravní nehodě, kamion sjel do příkopu a řidič utrpěl zranění. Provoz na dálnici D2 je omezený, zatímco se provádí vyšetřování nehody a odstraňování škod. Tato situace způsobila potíže a zpoždění pro motoristy, kteří se aktuálně pohybují v oblasti.

Podle zpráv hasičů museli vyprostit řidiče z převráceného kamionu a následně jej předali do péče záchranářů. Muž utrpěl středně těžká zranění a byl transportován vrtulníkem na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno. Mluvčí zdravotní služby Michaela Bothová informovala o stavu zraněného muže i průběhu jeho léčby.

Havárie se stala zhruba v 8:45 ráno na 48. kilometru dálnice D2. Vzhledem k mírnému nedělnímu provozu se kolony nepotvrdily a kamera na dálnici ukázala, že dosud probíhá odstraňování škod a vyšetřování nehody. Na místě zasahují policie, hasiči a záchranáři.

O přesných okolnostech nehodě a jejích příčinách zatím nejsou žádné bližší informace. Vyšetřování bude pokračovat a aktuálně se hledají svědci, kteří by mohli poskytnout další informace o průběhu nehody. Zainteresované strany jsou vyzvány, aby se dorozuměly s policií.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více informací o dalších produktech nabízených společností SHOCart naleznete na www.shocart.cz.

V souvislosti s nehodou byl provoz na dálnici D2 omezený, což způsobilo značné nepohodlí a zpoždění pro motoristy. Všechny osoby, které se pohybují v oblasti, jsou vyzvány k opatrnosti a k dodržování dopravních značek a pokynů. Při jízdě na dálnici se doporučuje zachovat bezpečnostní odstup a věnovat plnou pozornost silničnímu provozu a situaci kolem.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vila Tugendhat

Hlavní zprávy