Majitel značky BANDI děkuje policistům, hasičům, záchranářům a dalším složkám IZS a věnuje jim dárek ve formě slevy 50 procent

0

bandi, pánské obleky, integrovaný záchranný systém, televize, poděkování, práce, zaměstnání, poslání


Začátkem listopadu začíná česká módní značka Pánské obleky BANDI vysílat na televizních obrazovkách upřímné poděkování majitele značky policistům, hasičům, záchranářům a dalším složkám IZS za jejich obětavou a náročnou práci.

Jako poděkování Andrej Bandi Vámoš věnuje lidem v těchto profesích dárek ve formě 50% slevy na nákup značkové módy BANDI. Tento dárek mohou využít ve dvou termínech.

Náročná a riziková práce policistů, hasičů, záchranářů a dalších složek IZS, bývá často společností nedoceněná. Majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš si jejich práce velmi váží a rád by jim poděkoval. Jako formu poděkování zvolil dárek, a to 50% slevu na nákup značkové módy BANDI.

Proč Bandi odměňuje policisty a záchranáře?

„Kdykoli je potřebujeme, jsou připraveni nám pomoci. Policisté, strážníci, hasiči, záchranáři a další složky IZS za nás denně při výkonu své služby nasazují zdraví a někdy bohužel i své životy,“ vysvětluje Andrej Bandi Vámoš
„Mohlo by se zdát, že jejich práce je stejná jako jakákoli jiná. Ovšem není tomu tak. Nikdo z nás neodchází z domu od rodiny do práce s vědomím, že se můžeme zranit, nebo že se domů vůbec nemusíme vrátit. Náročná a riziková práce záchranných složek IZS bývá často společností nedoceněná. Vážím si jejich práce, při které chrání nás i naše blízké a rád bych jim vyjádřil úctu a respekt. Jako poděkování jim věnuji dárek ve formě speciální slevy na nákup společenského oblečení ve značkových prodejnách BANDI, aby se mohli hezky obléknout, nebo udělat radost svým blízkým," uzavírá majitel značky BANDI.

Dárek nejen pro muže, ale i ženy

Dárek je určený nejen mužům, ale i ženám pracujícím ve vyjmenovaných složkách IZS.  Pokud přijdou do prodejny policistky nebo členky integrovaných záchranných sborů se svým mužem, synem, tátou či bratrem, mají ideální příležitost vybrat pro ně oblečení a ušetřit tak až několik tisíc korun. Počínaje pánským oblekem, přes košile, volnočasové kalhoty až po módní obuv. Zároveň mohou všichni policisté a záchranáři tuto příležitost využít k nákupu vánočních dárků pro své blízké.

Dva termíny

Členů záchranných složek IZS je několik desítek tisíc. Aby si všichni mohli v klidu a pohodě nakoupit, rozdělil majitel značky BANDI poděkování do dvou termínů. Za polovinu ceny si členové IZS mohou přijít vybrat oblečení v těchto termínech: 

Od 8. do 22. listopadu 2021  

  • Policie ČR

  • Příslušníci Městské/Obecní policie

  • Příslušníci Vězeňské služby

Od 9. do 23. prosince 2021

  • Hasičský záchranný sbor

  • Zdravotnická záchranná služba

  • Horská služba ČR

  • Vodní záchranná služba ČR

Příklad slevy:

Cena pánského obleku - 7.990 Kč

Dárek 50% sleva - 3.995 Kč

Policisté a záchranáři ušetří - 3.995 Kč

Běžně při nákupu společenského oblečení, například na ples, zaplatíte za pánský oblek s košilí a kravatou 11.948 Kč. S využitím této mimořádné slevy ušetříte polovinu ceny, tedy 5.974 Kč. Navíc můžete využít služeb odborné krejčové, která vám přímo na prodejně upraví vybraný oblek přesně na míru.  

Informace o podmínkách mimořádného poděkování najdete na oficiálním webu značky www.bandi.cz. Video s poděkováním, kterým provází Petr Štěpánek, herec a tvář značky Pánské obleky BANDI, je možné zhlédnout ZDE.

Pánské obleky BANDI


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář